5.28.2009

Announcement ( FFWD Wheels )

Hi folks,

I am proud to announce that we start a cooperation with FFWD wheels (link on the logo on right side). It is a beginning, they support me with some huge discount, so I bought a pair of race wheels. Namely: Rear: FFWD Disc, Front: FFWD F5R.


I just came back from a test ride. 'st of all the sound of the wheels are already awesome. I feel they ll be a good partner in some hard break away trys very soon. You know, get going and get in the flow, pushing pedals hard, and listen to the noise of these fast wheels.


Secondly they are very light! F5R is just like a feather. Disc also lighter than my Shimano training rear wheel, plus once it is got going, feels so good to push hard.


Here u are some pics below:







Tooo light




























That s bro. Do not go anywhere without a "fasirt".Yep.



















Also had today some, fast fast running session, which is just great regarding, that a few days ago finished IM 70.3 Austria.


Pics :) :
















CSepel, track :)














See ya soon


5 comments:

SoloSzabi said...

Hey ho!

Gratula a FFWD sponsorhoz! En is FFWD kerekeket nyustolok.... eleg jok! :)

Adam Molnar said...

Nekem is egyre jobban tetszenek. Neked mik vannak és mik a tapasztalataid?

SoloSzabi said...

Nekem egy par F4R van. Mar lassan 6000km-ert beleraktam, sikerult is eltepnem egy elso kullot, de ez igazandibol a Sapim hibaja es nem a FFWD-je. A felnik es agyak is jok. En most atepitem oket, kicserelem a kulloket DT Swiss Aero Lite feherre es a hatso kerek kap egy PowerTap wattmeros agyat. Majd ha kesz lesz, nyomok fel a blogomra kepet.
Mik a tapasztalatok szingoval? Csak versenyen hajtod?
En Tufo-t hasznalok es nem rossz, egy ket defekt mar volt, de a lotyi megjavitotta, mondjuk itt Londonban kegyetlen szarok az utak...

Adam Molnar said...

Ez igen :) Ha meglesz a PowerTap az jó kis előre lépés lesz. Egyenlőre nem tudom, h nekem hasznos lenne e. Azt hiszem kinyírnám magam.Többek közt emiatt sincs polaárom és sebességmérőm :)

Csak versenyen megyek szingóval. Így elsőre imádom a hangját, az első kerék szépen zúg, a telikerék- háát azt meg tudjuk h milyen :)

Ma lesz a puding próbája Tiszaújvárosban. Du-ra többet tudok majd ,)

SoloSzabi said...

Na????? Mi volt ma? Nekem csak 180km a tuzo napon....